Verbouwen

Voor al uw renovaties
De beste vakmensen
Staan altijd paraat

Verbouwen

Bouwbedrijf Henckel is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Uw wensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw pand laten moderniseren of wilt u meer ruimte creëren. Met een verbouwing kunt u uw huidige pand aanpassen naar uw wensen en kunt u uw comfort enorm vergroten. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen.

Huis verbouwen

Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Misschien wilt u uw huis moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer, wilt u meer licht en ruimte in uw woning of wilt u een extra slaapkamer creëren. Met een verbouwing kunt u uw huidige woning aanpassen naar uw wensen en kunt u uw wooncomfort enorm vergroten. U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleine verbouwingen.

Bedrijfspand verbouwen

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat uw bedrijfspand de juiste uitstraling heeft. Het kan zijn dat uw wensen met de jaren veranderen of u meer ruimte wilt realiseren voor uw groeiende bedrijf. Dan kan het verbouwen van uw bedrijfspand dé oplossing zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. Bouwbedrijf Henckel heeft jarenlange ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine verbouwingen als grote verbouwingen.

Onze aanpak bij verbouwingen

De verbouwing van uw bedrijfspand start met het in kaart brengen van uw wensen en uw budget. Wij denken met u mee en geven u advies over alle mogelijkheden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget.

Wilt u graag gebruik blijven maken van uw pand tijdens de verbouwing? We begrijpen dat de overlast beperkt moet blijven. Met een goede voorbereiding, slimme logistieke en duidelijke communicatie zorgen we voor zo min mogelijk overlast.

Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Henckel, dan kiest u voor:

• Professionele verbouwingen;
• Deskundig advies;
• Verbouwingen met oog voor detail;
• Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag komen we bij u langs om een juiste offerte uit te kunnen brengen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.