Verbouwen


Bevingsschade herstel

De beste vakmensen

Duurzaam bouwen

Verbouwen

Bouwbedrijf Henckel is gespecialiseerd in het verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Uw woonwensen kunnen met de tijd veranderen. Heeft u behoefte aan het vernieuwen van uw woning of pand of wilt u juist meer ruimte creëren? Met een verbouwing kunt u uw huidige pand aanpassen zodat het beter aansluit op uw wensen. Zo heeft u nog jarenlang plezier van uw woning of bedrijfspand. U kunt bij ons terecht bij zowel grote als kleine verbouwingen.

Huis verbouwen

Het verbouwen van uw woning kan dan uw wooncomfort enorm vergroten. U kunt uw huis bijvoorbeeld moderniseren met een nieuwe keuken of badkamer. Ook kunt u onder andere meer licht en ruimte in uw woning creëren. Bij bouwbedrijf Henckel helpen wij u bij het verwezenlijken van uw droomwoning. Of het nu gaat om kleine of grote verbouwingen; wij denken met u mee.

Bedrijfspand verbouwen

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook van belang dat uw bedrijfspand de juiste uitstraling heeft. Het kan zijn dat uw wensen met de jaren veranderen of u wilt meer ruimte realiseren voor uw groeiende bedrijf. Dan kan het verbouwen van uw bedrijfspand dé oplossing zijn. Wij kunnen u hierbij helpen. Bouwbedrijf Henckel heeft jarenlange ervaring met het verbouwen van bedrijfspanden. Geen klus te groot of te klein. U kunt voor elke verbouwing bij Bouwbedrijf Henckel terecht.

Onze aanpak bij verbouwingen

De verbouwing van uw bedrijfspand start met het in kaart brengen van uw wensen en uw budget. Wij denken met u mee en geven u advies over alle mogelijkheden. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw bestedingsruimte.

Wilt u graag gebruik blijven maken van uw pand tijdens de verbouwing? We begrijpen dat de overlast beperkt moet blijven. Met een goede voorbereiding, slimme logistieke en duidelijke communicatie zorgen we voor zo min mogelijk overlast.

Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Henckel, dan kiest u voor:

• Professionele verbouwingen;
• Deskundig advies;
• Verbouwingen met oog voor detail;
• Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag komen we bij u langs om een nauwkeurige offerte uit te kunnen brengen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.