renovatie


Bevingsschade herstel

De beste vakmensen

Duurzaam bouwen

Renovatie

Bent u op zoek naar een vakkundige aannemer voor een renovatie? Dan bent u bij bouwbedrijf Henckel aan het juiste adres. Bij het renoveren van een pand behouden we het bestaande karakter. Tegelijkertijd verhogen we het comfort en zorgen we dat het gebouw aan de veiligheidseisen voldoet.

Renovatie of restauratie?

We krijgen regelmatig de vraag: ‘Wat is het verschil tussen een renovatie en restauratie?’ Bij een renovatie passen we een gebouw aan, zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd. Denk bijvoorbeeld aan duurzaamheid, brandveiligheid en het verlagen van uw energielasten. Hierbij maken we gebruik van zowel oude als nieuwe materialen en technieken. We kunnen de oude uitstraling van het pand herstellen of moderniseren. Bij een restauratie wordt het pand in de oude glorie hersteld. Hierbij gebruiken wij alleen traditionele materialen en technieken. Zo behouden monumentale panden hun prachtige authentieke eigenschappen.

Bouwbedrijf Henckel richt zich met name op renovaties. Heeft u een restauratieproject? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Herbestemming

De afgelopen jaren hebben we veel herbestemmingsprojecten opgeleverd. In deze gevallen kreeg een pand een nieuwe bestemming. Zo hebben we de voormalig Hervormde Kerk in Delfzijl omgebouwd tot een mooi kantoorpand.

Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Henckel, dan kiest u voor:

• Professionele verbouwingen;
• Deskundig advies;
• Verbouwingen met oog voor detail;
• Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag komen we bij u langs om een nauwkeurige offerte uit te kunnen brengen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.