Herbestemming

Bevingsschade herstel
De beste vakmensen
 Duurzaam bouwen

Nieuwe kansen voor oude gebouwen

Bij een herbestemming krijgt een oud pand een nieuwe functie en wordt het vaak ook grondig verbouwd. Hiermee wordt leegstand voorkomen. De panden en het gebied eromheen krijgen tevens een nieuwe impuls. Bouwbedrijf Henckel heeft zeer succesvolle en mooie herbestemmingsprojecten opgeleverd, waarbij onder meer kerken en fabriekspanden zijn omgetoverd tot luxe kantoorruimte of chique brasserie.

Ziel Delfzijl

In Delfzijl hebben wij het oude Hervormd Centrum verbouwd tot wat het nu is: Brasserie Ziel in Delfzijl. Het resultaat is een bijzonder sfeervol restaurant van twee verdiepingen met plek voor honderd gasten. Dit restaurant wordt gekenmerkt door de grote open ruimtes en de open keuken.

Bekijk dit Project

Centrumkerk Delfzijl

De afgelopen jaren hebben we veel herbestemmingsprojecten opgeleverd. Bij Bouwbedrijf Henckel geven wij oude gebouwen nieuwe kansen. Zo hebben we de voormalig Hervormde Kerk in Delfzijl omgebouwd tot mooi kantoorpand. Voorafgaand aan de herbestemming zijn er herstelwerkzaamheden uitgevoerd voor bevingsschade. Inmiddels hebben wij het kerkgebouw verandert in een makelaarskantoor, met behoud van klassieke elementen zoals het orgel.

Bekijk dit project

Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Henckel, dan kiest u voor:

• Professionele renovaties;
• Deskundig advies;
• Renovaties met oog voor detail;
• Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag komen we bij u langs om een nauwkeurige offerte uit te kunnen brengen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.