Bevingsschade


Bevingsschade herstel

De beste vakmensen

Duurzaam bouwen

Aardbevingsschade

Bouwbedrijf Henckel kan u helpen bij uw schade door aardbevingen. In de provincie Groningen zijn veel huizen aangetast door aardbevingen. Voor een correcte afhandeling zijn de inspectie en herstel van bevingsschade erg belangrijk. Wij zijn als aannemersbedrijf aangesloten bij het Centrum Veilig Wonen en kunnen u helpen met al uw vormen van bevingsschade.

Bevingsschade herstel

Uw pand of woning kan door de aardbevingen scheuren vertonen en onveilig zijn geworden. Wij ontzorgen u bij het herstel van bevingsschade. Samen met u nemen we de schade op en maken een plan voor het herstel.

Versterken van uw pand

Om ook in de toekomst veilig en zorgeloos te kunnen wonen en verblijven is naast herstel ook het versterken van uw pand of woning belangrijk.

Inspectie van bevingsschade

Een inspectie van uw pand of woning geeft duidelijkheid over de oorzaken van de schade en in welke mate er versterkingen en herstel moeten plaatsvinden.

Bouwbedrijf Henckel is als aannemersbedrijf aangesloten bij het Centrum Veilig Wonen. Dit geeft ons de bevoegdheid om inspecties uit te voeren.

Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Henckel, dan kiest u voor:

• Professioneel herstel van uw bevingsschade;
• Deskundig advies;
• Verbouwingen met oog voor detail;
• Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag komen we bij u langs om een nauwkeurig offerte uit te kunnen brengen.

Meer weten over duurzaam bouwen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.