Bevingsschade

Voor al uw renovaties
De beste vakmensen
Staan altijd paraat

Aardbevingsschade

Bouwbedrijf Henckel kan u helpen bij uw schade door aardbevingen. In de provincie Groningen zijn veel huizen aangetast door aardbevingen. Voor een correcte afhandeling zijn inspectie en hertsel van bevingsschade erg belangrijk. Wij zijn als aannemersbedrijf aangesloten bij het Centrum Veilig Wonen, en kunnen u helpen met al uw vormen van bevingsschade.

Bevingsschade herstel

Uw pand of woning kan door de aardbevingen scheuren vertonen en onveilig zijn geworden. Wij ontzorgen u bij het herstel van deze bevingsschade. Samen met u nemen we de schade op en maken een plan voor het herstel.

Versterken van uw pand

Naast het herstel van uw pand of woning, is ook het versterken belangrijk om ook in de toekomst veilig en zorgeloos te kunnen wonen en verblijven.

Inspectie van bevingsschade

Een inspectie van uw pand of woning geeft duidelijkheid over de oorzaken van de schade en in welke mate er versterkingen en herstel plaats moeten vinden.

Bouwbedrijf Henckel is als aannemersbedrijf aangesloten bij het Centrum Veilig Wonen, en daarmee bevoegd om inspecties uit te voeren.

Wanneer u kiest voor bouwbedrijf Henckel, dan kiest u voor:

• Professioneel herstel van uw bevingsschade;
• Deskundig advies;
• Verbouwingen met oog voor detail;
• Vakmanschap, kwaliteit en zorg.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Graag komen we bij u langs om een juiste offerte uit te kunnen brengen.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.