Nieuwbouw

Voor al uw renovaties
De beste vakmensen
Staan altijd paraat

Nieuwbouw

U heeft een mooie kavel gevonden op de ideale locatie en nu begint de volgende stap, het realiseren van uw nieuwbouwproject. Zoekt u naar een bewezen en ervaren partner in de nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot en met de oplevering van uw huis. Wij kunnen u helpen met het realiseren van o.a. nieuwbouw bedrijfspanden, verenigingsgebouwen en woningen.

Nieuwbouw woningen

Ook voor uw nieuwbouwwoning kunnen wij als uw aannemer fungeren. Uw nieuwbouw huis moet natuurlijk bij u en uw wensen passen. Wij brengen al uw ideeën en wensen in kaart. We denken actief met u mee en geven deskundig advies. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar uw wensen. Wij weten als geen ander dat het bouwen van een nieuw huis veel meer is dan alleen het bouwen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken.

Nieuwbouw vereniginsgebouwen

In de afgelopen jaren hebben we een aantal mooie verenigingsgebouwen mogen bouwen. Enkele voorbeelden:

  • Project A
  • Project B

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is bouwen met respect voor mens en milieu. Wij kunnen duurzame bouwtechnieken met een korte terugverdientijd een rol laten spelen in uw plannen. We bespreken de mogelijkheden, voordelen en de prijzen voor duurzaam bouwen graag met u door.

Lees meer over Duurzaam Bouwen

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.