Nieuwbouw


Bevingsschade herstel

De beste vakmensen

Duurzaam bouwen

Nieuwbouw

U heeft een mooie kavel gevonden op de ideale locatie. Nu begint de volgende stap: het realiseren van uw nieuwbouwproject. Zoekt u naar een bewezen en ervaren partner in de nieuwbouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij begeleiden uw bouwproject vanaf de ontwikkeling van de tekeningen tot en met de oplevering van uw huis. Wij kunnen u helpen met het realiseren van o.a. nieuwbouw bedrijfspanden, verenigingsgebouwen en woningen.

Nieuwbouw woningen

Ook voor uw nieuwbouwwoning kunnen wij als uw aannemer fungeren. Uw nieuwbouw huis moet natuurlijk bij u en uw wensen passen. Wij brengen al uw ideeën en wensen in kaart. We denken actief met u mee en geven deskundig advies. Onze ervaring in combinatie met de specifieke vakkennis van ons personeel staat garant voor een passende oplossing geheel naar uw wensen. Wij weten als geen ander dat het bouwen van een nieuw huis veel meer is dan alleen het bouwen. Het is een kwestie van overleggen, samenwerken en goede afspraken maken.

De afgelopen jaren hebben we mooie nieuwbouwprojecten opgeleverd. Enkele voorbeelden:

Nieuwbouw vereniginsgebouwen

In de afgelopen jaren hebben we een aantal mooie verenigingsgebouwen mogen bouwen.

Duurzaam bouwen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, vooral in de bouw. Tegenwoordig wordt er bij nieuwbouwprojecten steeds vaker gevraagd naar nul-op-de-meter-woningen. Voor bestaande woningen zijn ruime subsidies mogelijk voor duurzame maatregelen. Als vooruitstrevend aannemersbedrijf proberen wij altijd voorop te lopen bij innovaties op het gebied van duurzaamheid. Zodoende staat duurzaam bouwen bij ons hoog in het vaandel.

Heeft u vragen over hoe wij uw duurzame bouwproject vorm kunnen geven? Neem dan contact met ons op.

Meer weten over nieuwbouw?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.